SKRIV TIL MIG HER

Spørgsmål er velkomne – både store og små!

10 + 4 =

Løs regnestykket, tak – så er sikkerheden i orden

Du er altid velkommen til at sende mig en besked eller et spørgsmål.
Hilsen Ann Laura, NaturCirkler
Tel/sms: 61776155

PS: Svarer indenfor 24 timer på hverdage –  sandsynligvis før 😉

…og du bliver selvfølgelig ikke tilmeldt nyhedsbrevet
(medmindre du selv ønsker det)

Kvinden bag NaturCirkler

Allerede i midt-80’erne beviste en amerikansk miljø-psykolog at patienter, der blot havde kig til grøn natur gennem et vindue på hospitalet helede hurtigere efter operation.

(Ulrich, Roger; 1984).

Vi behøver hverken videnskabelige beviser fra 80’erne eller nyere forskning til at fastslå dét, som vi alle kan mærke, når vi opholder os i naturen; naturen styrker os, heler os og giver os en mental pause. 

Under min egen voldsomme stress-periode for 5 år siden gik jeg lange ture i naturen, og her mærkede jeg på egen krop, hvilken magi og kraft der ligger i naturen

Gennem mine uddannelser til Naturterapeut, Mindfulness Underviser (NaturMindfulness) og StressKonsulent (Naturbaseret stress-reduktion), samt mit firma “Find Din Ro”, har jeg undersøgt og arbejdet med virkningen af menneskers tætte kontakt med naturen – og ikke mindst, hvordan vi kan genskabe den. 

Vi mennesker er natur. Naturen er os. Vi kan ikke eksistere på jorden uden den. Efter min bedste overbevisning er grunden til, at der er så meget sygdom og stress i vores samfund netop, at vi er ved at miste vores rødder og naturlige ståsted. Vi er i fare for at glemme al den visdom og læring der ligger i naturen; mit mål er at hjælpe dig med at genfinde den tætte kontakt med naturen. Vil du være med?

Ann Laura
Ann Laura Jordell

FÅ SIDSTE NYT & SOLSKIN I DIN INDBAKKE!